Прикордонники у Вовчанську показали кадри бою з ворогом – відео

Читать на русском
Біля Вовчанська на Харківщині українські прикордонники у ближньому бою зірвали штурм росіян.
фото ДПСУ

Російські окупанти намагалися захопити кілька висот неподалік Вовчанська. Але українські прикордонники зірвали їхні плани та вступили в бій.

Про це повідомила Держприкордонслужба.

Військові показали, як виглядає Вовчанськ після російських обстрілівБригада Лють показала знищений росіянами Вовчанськ. При цьому навіть попри всі спроби, росіянам наразі не вдалось захопити місто. За Вовчанськ досі точаться бої.

Так, на одному із флангів поблизу Вовчанська росіяни намагалися захопити важливі висоти за допомогою живої сили. Проте ворог був помічений за допомогою безпілотників.

«Бійці прикордонної комендатури швидкого реагування «Шквал» знищили декілька піхотних хвиль ворога. Стежили за ворогом та корегували дії захисників наші дрони», – йдеться у повідомленні.

Тому ворог почав обходити вузол оборони для його оточення, для цього окупанти заручилися підтримкою артилерії і дронами.

У той момент українські прикордонники, незважаючи на постійні атаки з боку окупантів, змогли ще раз відбити штурм.

Нагадаємо, головком ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що російські окупанти не змогли просунутися далі у Вовчанську Харківської області, який вони штурмують уже більше місяця. Ворог просто загруз на місці.

Сили оборони контролюють більшу частину Вовчанська.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: