Обвал будинку в Шебекіно: в рф назвали нову кількість постраждалих

Читать на русском
У місті Шебекіно Бєлгородської області рф кількість постраждалих від обвалу під'їзду житлового будинку зросла з трьох до п'яти.
t.me/vvgladkov

Влада Бєлгородщини оновила інформацію про руйнування під'їзду п'ятиповерхового будинку у Шебекіному.

Як заявив губернатор Бєлгородської області рф В'ячеслав Гладков, співробітники МНС дістали з-під завалів двох мешканців та ще двох врятували з п'ятого поверху за допомогою сходів.

«На даний момент кількість поранених збільшилася до 5. До медичних закладів доставляють трьох, двом медична допомога надана на місці - від госпіталізації вони відмовилися», – написав він.

На місці обвалення будинку працюють 79 співробітників оперативних служб та 21 одиниця техніки.

Нагадаємо, у російському місті Шебекіно у п'ятницю, 14 червня, зруйнувався під'їзд багатоповерхового будинку. Окупанти стверджують, що перед цим місто обстрілювали. У той же час Генштаб ЗСУ повідомляв, що росія вдень завдала удару п'ятьма КАБами по Вовчанську з напрямку Шебекіно.

12 травня у російському Бєлгороді пролунав вибух. Росіяни заявили про влучання в багатоповерхівку, стався обвал частини будинку. Загинули 15 людей. Аналітики заявили, що боєприпас, який зруйнував будинок у Бєлгороді, не міг прилетіти з боку України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: