На виїзді з Одещини затримали фуру з десятками «туристів» – відео

Читать на русском
Прикордонники затримали вантажівку, в якій понад 40 чоловіків намагалися незаконно виїхати до Румунії.
фото ДПСУ

Прикордонники Ізмаїльського загону зупинили біля кордону з Румунією вантажівку, в якій перебувало понад 40 чоловіків. Усі вони намагалися незаконно виїхати з України.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України у п'ятницю, 14 червня.

Прикордонники прокоментували інформацію про «мінування» берегів ТисиРечник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко відреагував на чутки про мінування берегів Тиси.

Співробітники ДПСУ зупинили вантажівку Renault неподалік населеного пункту Новосільської Ренійської громади.

«Водій, мешканець Болградського району, замість зерна в причепі перевозив до кордону 41 чоловіка віком від 18-60 років. «Туристами» виявились жителі Київщини, Одещини, Луганщини, Донеччини, Запоріжжя, Херсонщини, Харківщини, Кіровоградщини, Чернігівщини, Житомирщини, Черкащини та Волині», – йдеться у повідомленні.

Відносно двох фігурантів направлено повідомлення до Нацполіції за статтею незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ст.332 ККУ).

На інших порушників прикордонники склали протоколи за ст. 204-1 КУпАП Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України.

Зерновозом до кордону: прикордонники Ізмаїльського загону зупинили на Одещині фуру з 41 «пасажиром»Пресслужба ДПСУ

Нагадаємо, раніше у ДПСУ назвали «розцінки» за незаконний перетин кордону, зокрема, переправлення через річку Тису. Порушники з ризиком для життя намагаються переплисти річку та часто гинуть.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: