У Дніпрі, Києві та області пролунали вибухи, повідомляють про роботу ППО

Читать на русском
У Києві та області по ворожих ударних дронах працюють засоби Протиповітряної оборони. Вибухи також пролунали у Дніпрі та околицях Запоріжжя.
Getty Images

Сьогодні вночі, 20 червня, у низці міст пролунали вибухи через атаку ракетами і безпілотниками. Зокрема, у Київській області та на лівому березі столиці працювали сили ППО. Під час повітряної тривоги пролунали два вибухи у Дніпрі і стільки ж на околицях Запоріжжя.

Про це повідомляють Telegram-канали місцевої влади.

Як відомо, у Києві та низці областей оголошена повітряна тривога через загрозу пусків крилатих ракет з літаків Ту-95МС, а також атаки кількох груп «Шахедів».

У Київській ОВА повідомили, що у повітряному просторі зафіксовано безпілотники, сили ППО працюють по цілях. Крім того, мер Києва Віталій Кличко зазначив, що на лівому березі столиці також працюють сили ППО.

Водночас, згідно з повідомленнями місцевих Telegram-каналів, у Дніпрі під час повітряної тривоги пролунала низка вибухів. Ймовірно, по місту вдарили декількома ракетами.

Водночас, як повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, у Запорізькій області пролунав вибух під час ракетної небезпеки.

За декілька хвилин до вибухи у Повітряних силах ЗСУ попередили, що ворожа ракета летить у напрямку Дніпра/Запоріжжя.

Нагадаємо, пізно ввечері, 19 червня, у росії злетіли чотири стратегічні бомбардувальники ТУ-95МС, які готувалися здійснити пуск ракет.

Також у середу, 19 червня, війська російської федерації вдарили балістичною ракетою по Одещині. Ракету, ймовірно, «Іскандер-М», запустили з території тимчасово окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: