Обстріли Харківщини: внаслідок атак рф є жертва та постраждалі

Читать на русском
У Харківській області внаслідок російських обстрілів одна цивільна особа загинула та шестеро постраждали.
Ілюстративне фотоНацполіція

За добу середи, 19 червня, у Харківській області внаслідок обстрілів одна цивільна особа загинула та шестеро постраждали.

Про це Харківська обласна прокуратура повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що орієнтовно о 16:20 війська країни-агресора завдали авіаударів по Харкову. У Київському районі зафіксовано влучання по території дитячого табору, зазнала поранення 39-річна співробітниця. Крім того, у Шевченківському районі зафіксовано два влучання також по території дитячого табору, внаслідок чого постраждала 47-річна працівниця закладу, пошкоджено сусідній приватний житловий будинок.

Близько 16:30 авіаударів зазнав приватний сектор у с. Вільхівка Харківського району. Загинула 49-річна жінка, 59-річний чоловік зазнав поранення.

Згідно з попередніми даними, для ударів по Харкову та Вільхівці ЗС рф застосували модифіковані авіабомби УМПБ Д-30, які були випущені з території Бєлгородської області, поінформувала прокуратура.

Крім того, орієнтовно о 16:00 російські війська завдали авіаудару по с. Новоосинове Купʼянського району. Пошкоджено приватні домоволодіння та автомобіль. З пораненнями госпіталізовано 51-річну мешканку, контузії зазнали 73-річна жінка та 66-річний чоловік.

У середу вдень окупанти здійснили артилерійський обстріл с. Загризове Ізюмського району, там пошкоджено понад 10 житлових будинків.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у середу, 19 червня, обстріляли Торецьк, Розкішне та Залізне на Донеччині. Внаслідок атак загинув чоловік та поранені двоє жінок.

Також стало відомо, скільки людей досі перебувають у Вовчанську, де точаться вуличні бої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: