Пріоритет українським виробникам: Кабмін виділив кошти на закупівлю шкільних автобусів

Читать на русском
Кабінет міністрів України на засіданні 21 червня ухвалив рішення виділити кошти на автобуси, які підвозитимуть дітей до шкіл.
Фото: t.me/Denys_Smyhal

Кабінет міністрів України на засіданні 21 червня ухвалив рішення виділити кошти на автобуси, які підвозитимуть дітей до шкіл.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Він розповів, що місцеві бюджети матимуть 1 мільярд гривень на закупівлю шкільних автобусів.

«Кошти будуть виділені у вигляді субвенції для регіонів. Безпека та якісна освіта наших дітей – це головна інвестиція, яку може робити держава. Тому для нашого уряду – це системна політика. Минулого року ми також виділяли 1 млрд гривень на цю програму закупівель. Було придбано 434 шкільних автобуси», – розповів він.

Він додав, що при закупівлі автобусів пріоритет надаватиметься українським виробникам. У такий спосіб уряд має намір підтримати українську економіку.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів виділив субвенцію з держбюджету на облаштування бомбосховищ в українських школах. На ці цілі направили 2,5 млрд. гривень.

Раніше повідомлялося, що більше 25% дітей, які перебувають в Україні, позбавлені можливості повноцінно навчатися через військові дії та регулярні обстріли росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: