В одній з областей виші передаватимуть у ТЦК списки відрахованих студентів

Читать на русском
У Волинській області керівництво закладів вищої освіти надаватиме ТЦК та СП списки відрахованих студентів, які не виконали умов для зарахування.
Фото: 24 канал

У Волинській області керівництво закладів вищої освіти надаватиме співробітникам ТЦК та СП списки відрахованих студентів, які не виконали умов для зарахування.

Про це повідомили у Волинській ОВА за підсумками засідання Ради оборони області.

Лазівка для військовозобов'язаних: як можливість відстрочки збільшує попит на аспірантуруВідстрочка від мобілізації, на яку мають право аспіранти, викликала підвищений попит на отримання наукового ступеня серед чоловіків. Особливо помітний приріст серед контрактників. Докладніше – на інфографіці.

Так, під час засідання рактори запевнили, що «досягли чіткої домовленості з обласним ТЦК та СП» щодо цього питання.

Керівники вишів також доповіли про умови вступу та окреслили статистику за кількістю студентів, які навчаються в університетах регіону.

«За результатами засідання Ради оборони області доручив керівникам відповідних силових структур тримати це на контролі та унеможливити ухилення від мобілізації через навчання у вишах», – заявив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, нещодавно у Раді заявили, що за травень в Україні мобілізували більше людей, ніж за останні кілька місяців.

Також повідомлялося, що представники територіальних центрів комплектування та соцпідтримки отримали право виписувати повістки резервістам та військовозобов'язаним у цілодобовому режимі.

Раніше у Міноборони заявили, що представники ТЦК не мають права затримувати громадян та доставляти їх до Територіального центру комплектування для оновлення військово-облікових даних.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: