Укренерго збільшить обсяг відключень світла сьогодні ввечері

Читать на русском
У зв'язку зі складною ситуацією в енергосистемі України, обмеження на споживання світла діють протягом усього дня, але ввечері їх посилять.
pmg.ua

У понеділок, 24 червня, графіки погодинних відключень світла в Україні діють всю добу. Але після 19 години обсяг обмежень збільшать.

Про це повідомили в Укренерго.

Дефіцит в енергосистемі: як ощадливо споживати електроенергіюУкраїнців систематично закликають ощадливо споживати електроенергію, як це робити – на інфографіці.

«Сьогодні, 24 червня, заходи обмеження споживання діють протягом всієї доби. З 19:00 обсяг обмежень буде більшим. Причина – складна ситуація в енергосистемі після масованих атак росіян на енергооб’єкти», – сказано в повідомленні.

У відомстві розповіли, що вчора обсяг обмежень було збільшено – замість 19:00 графіки погодинних відключень почали діяти з 11:00. Причина – обмежена можливість використання гідроресурсів для електроенергії.

Протягом доби імпорт енергії в Україну передбачається з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови. Загальним об'ємом 26710 МВт/год.

Нагадаємо, в YASNO повідомляли, що українцям слід підготуватися до тривалих відключень електроенергії у зимові місяці. Світла може бути більшу частину доби.

Нещодавно в Укренерго повідомляли, що до кінця липня ситуація в українській енергосистемі залишатиметься важкою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: