НАБУ проводить обшуки у фігуранта справи про «Велике будівництво» Юрія Голика – ЗМІ

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро завітало з обшуками до скандального фігуранта справи про «Велике будівництво» Юрія Голика.
Фото: zn.ua

Національне антикорупційне бюро України проводить обшуки в бізнесмена та колишнього радника Дніпропетровської ОДА Юрія Голика, який фігурує в антикорупційному розслідуванні щодо програми «Велике будівництво».

Про це у Телеграм повідомляє Bihus.info.

У межах якого провадження проводять обшуки, нині невідомо.

Hromadske повідомляє, що станом на 22:19 у помешкання Голика виламали двері.

Юрій Голик неодноразово фігурував у розслідуваннях журналістів. З останнього - історія зі «зливами» з НАБУ, в якій соратник Голика пересилав йому внутрішню інформацію з бюро.

Нагадаємо, НАБУ і САП розслідують справу про ймовірне заволодіння коштами, виділеними Дніпропетровській області в рамках програми «Велике будівництво». У межах цього провадження проводились обшуки в колишнього голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка та інших фігурантів.

Зокрема, за даними «Слово і діло», детективи НАБУ проводили обшук в автомобілі консультанта «Великого Будівництва» Юрія Голика. Раніше низка ЗМІ повідомляла про ймовірні зливи даних розслідування в цій справі, через що проводилися обшуки в детектива НАБУ Валерія Полюги та експосадовця Біркадзе. Інформацію про злив нібито знайшли в телефоні Голика.

10 червня ВАКС арештував майно у розслідуванні зливів у справі «Великого будівництва». Зокрема, суд наклав арешт на два мобільні телефони та смарт-годинник Apple Watch, вилучений унаслідок обшуків за місцем проживання керівника підрозділу детективів «під прикриттям» Національного антикорупційного бюро Валерія Полюги.

А сьогодні, 27 червня, детективи Національного антикорупційного бюро прийшли з обшуками до колишнього заступника глави Офісу президента Кирила Тимошенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: