Шмигаль розпорядився відправити міністрів попрацювати до прифронтових регіонів

Читать на русском
Глава Кабміну Денис Шмигаль відправив міністрів до регіонів після критики президента Володимира Зеленського.
фото Денис Шмигаль/Telegram

Українські міністри здійснять робочі поїздки до регіонів, особливу увагу буде приділено прифронтовим областям.

Таке доручення озвучив голова Кабміну Денис Шмигаль після того, як президент Володимир Зеленський виступив із критикою на адресу деяких чиновників.

Кого з колишніх та чинних українських чиновників запідозрили у держзраді після початку великої війниХтось із колишніх і чинних нардепів, міністрів, мерів та інших чиновників отримав підозру в держзраді під час повномасштабної війни – на інфографіці.

«На виконання завдання президента доручив міністрам невідкладно здійснити низку робочих поїздок до регіонів. Особлива увага прифронтовим областям», – написав він у Telegram.

Шмигаль зазначив, що за підсумками таких поїздок буде заслухано звіти міністрів щодо ситуації у ключових галузях: соціальна сфера, енергетика, оборона, підготовка до навчального року, медицина, укриття, інфраструктура, виробництво.

«За підсумками цієї роботи проводитимемо регіональні та виїзні засідання уряду, на яких розглядатимуться проблемні питання певних областей», – додав глава Кабміну.

Нагадаємо, 26 червня президент Володимир Зеленський прибув до Донецької області та зустрівся з військовими та місцевими чиновниками. Там він анонсував, що для деяких профільних чиновників будуть відповідні рішення. Йдеться про тих, хто давно не приїжджав у міста біля фронту та не цікавився потребами людей.

Раніше цього тижня Зеленський звільнив керівника Вінницької ОВА Борзова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: