У київському метро людина потрапила під поїзд, деякі станції зачинено

Читать на русском
У Києві на станції метрополітену Золоті ворота пасажир упав під поїзд. Ймовірно, це була дитина.
Фото: facebook.com/kyivmetro

У столичному метро людина знову потрапила під поїзд. Надзвичайна подія сталася сьогодні на станції «Золоті ворота». Рух зеленою гілкою тимчасово обмежили.

Про це повідомила пресслужба КМДА.

«На станції «Золоті ворота» пасажир потрапив під поїзд. На місце події викликані медики та правоохоронці. Рух поїздів на лінії організовано від станції «Червоний хутір» до «Кловської» та від «Сирця» до «Лук'янівської», — йдеться у повідомленні.

Станції «Золоті ворота», «Палац спорту» та пересадочний вузол «Золоті ворота» - «Театральна» закриті на вхід для пасажирів.

Деякі Telegram-канали пишуть про те, що під поїздом опинилася дитина.

Нагадаємо, у Києві вранці 27 червня на «Університеті» пасажир також потрапив під поїзд. На місце події викликали медиків та правоохоронців. У метро закрили на вхід для пасажирів чотири станції на червоній гілці - «Політехнічний інститут», «Вокзальна», «Університетм, «Театральна».

Пізніше в ДСНС розповіли, що чоловік впав під поїзд і опинився на рейках під першим вагоном із затиснутими ногами. Рятувальники дістали постраждалого з-під вагона, він був у шоковому стані, але без травматичної ампутації ніг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: