Удар по Вільнянську: ДСНС завершили пошуково-рятувальні роботи

Читать на русском
ДСНС ліквідували наслідки ракетного удару по місту Вільнянськ у Запорізькій області. Відомо про 7 загиблих, з них – 2 дітей.
Фото: ДСНС

Рятувальники ліквідували наслідки ворожого удару по місту Вільнянськ Запорізької області. Загинули 7 людей, серед яких – 2 дітей.

Про це повідомили в ДСНС.

«О 19:46 надзвичайники ліквідували загоряння будівель і автівок на місці ворожих ударів у місті Вільнянськ. Гасіння відбувалося в двох місцях одночасно: двоповерхової будівлі і прибудови, крім того поряд розташованих автівок, на площі 300 кв.м та двох одноповерхових будівель на площі 150 кв.м. Пошуково-рятувальні роботи завершено», – йдеться в повідомленні.

Попередньо, загинуло 7 людей, з них - 2 дітей та 31 особа, з них 8 дітей, травмовано.

На місці працювали правоохоронці, медики, парамедики та співробітники Загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України.

На ліквідацію наслідків обстрілу від ГУ ДСНС задіяли 50 рятувальників та 9 одиниць техніки.

Нагадаємо, у суботу, 29 червня, російські війська атакували місто Вільнянськ Запорізького району. Повідомляли про пошкодження об'єкта критичної інфраструктури, магазину та житлових будинків.

Станом на 20:15 стало відомо про 7 загиблих, серед яких двоє дітей. Кількість постраждалих збільшилась до 18, з них травмовані чотири дитини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: