Заяви Білорусі про напругу на кордоні з Україною можуть бути провокацією рф – керівник ЦПД

Читать на русском
Інформаційна операція щодо нагнітання на кордоні з Білоруссю розкручується, зокрема воєнкорами. Це може бути провокацією з боку росії.
t.me/modmilby

Інформаційна операція щодо нагнітання на кордоні з Білоруссю розкручується, зокрема воєнкорами. Це може бути провокацією з боку росії.

Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко у Telegram.

За його словами, метою росіян є нагнітання ситуації шляхом інформаційної кампанії та переміщення якомога більшої кількості українських військових до кордону з Білоруссю.

«Інформаційна операція росії по нагнітанню на кордоні з білорусами розкручується. Вже підключені воєнкори, які розповідають, що ми готуємо напад на Білорусь. В той же час, вже тиждень як рф придумує різного роду вкиди, які відпрацьовують білоруські прикордонники», – йдеться у повідомленні.

Керівник ЦПД РНБО також зазначив, що загроза надходить саме з території Білорусі, адже там перебувають російські диверсійно–розслідувальні групи. Але він зауважив, що цих сил недостатньо для вторгнення в Україну.

Нагадаємо, у Білорусі заявили, що обстановка на українському кордоні стає напруженою. Нібито Україна стягує до кордонів техніку та озброєння.

Напередодні, 28 червня, у Білорусі оголосили про заходи щодо зміцнення кордону з Україною після інциденту з нібито українським розвідувальним дроном.

Зокрема, вони розгорнули на кордоні батальйон реактивних систем залпового вогню «Полонез».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: