Новий президент Європейської ради загубив під час обіду телефон – ЗМІ

Читать на русском
Новий голова Євроради Антоніу Кошта загубив свій мобільний телефон у Лісабоні після прогулянки вулицями та обіду у ресторані.
Фото CNN Portugal

Колишній прем'єр-міністр Португалії, а зараз новий голова Євроради Антоніу Кошта загубив свій мобільний телефон у Лісабоні, ймовірно, під час обіду в ресторані.

Про це написали місцеві ЗМІ.

У Норвегії лідер партії подав у відставку після крадіжки окулярівЛідер норвезької партії Бьорнар Мокснес іде у відставку після скандалу з крадіжкою окулярів в аеропорту.

Повідомляється, що Антоніу Кошта залишився без свого мобільного після обіду з президентом парафіяльної ради Санта-Марія-Майор Мігелем Коельйо у ресторані «Zé da Mouraria».

За даними газети Tal&Qual, Кошта пройшов через кілька вулиць у Мурарії, щоб дістатися ресторану, після зустрічі пройшовши тим самим маршрутом.

Підійшовши до машини, припаркованої в Мартім-Моніші, Кошта зрозумів, що він без мобільного телефону. ЗМІ припустили, що телефон могли вкрасти, або Кошта сам його загубив.

Поки точно невідомо, коли саме зник телефон: під час прогулянки вулицями або в ресторані. Кошта помітив відсутність гаджету лише тоді, коли повернувся до машини після прощання з Мігелем Коельйо.

Нагадаємо, з 27 червня експрем'єр-міністр Португалії Антоніу Кошта очолив Європейську раду. Раніше цю посаду обіймав Шарль Мішель.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: