У житловому кварталі Києва вночі підірвали гранату: що відомо

Читать на русском
На столичній Троєщині сьогодні вночі чоловік підірвав гранату - вибухом пошкоджено 11 автомобілів
фото Нацполіція

Сьогодні вночі у Києві на Троєщині пролунав вибух. Чоловік підірвав гранату. Поліції вдалося затримати порушника.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції зранку 29 червня.

Загинув від вибуху гранати: в одеському парку знайшли тіло чоловікаПід час огляду місця події поліцейські вилучили уламки, попередньо ручної гранати, а на тілі небіжчика, яким виявився 43-річний містянин, виявили травми, характерні для вибухових.

Повідомляється, що в суботу близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення про вибух в одному з житлових кварталів Деснянського району.

Поліцейські встановили, що вибух стався через підрив ручної гранати. Також було встановлено людину, яка її підірвала. Нию виявився місцевий житель, 1973 року народження, якого затримали за місцем проживання.

Під час обшуку квартири чоловіка поліцейські знайшли ще п'ять гранат та близько 40 набоїв різного калібру.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4. ст. 296 - хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Відповідно до санкції статті, за скоєння такого кримінального злочину передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, раніше у Києві чоловік кинув гранату у житловий будинок. А у Бучі чоловік підірвав гранату в авто після відмови відвезти його на кордон із «сусідною державою».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: