Іран погрожує «війною на знищення» у разі атаки Ізраїлю на Ліван

Читать на русском
Представництво Ірану в ООН заявило, що у випадку атаки Ізраїлю на Ліван розпочнеться «війна на знищення». Для цього залучать усі фронти опору.
Фото: Iranian Presidency Office

Представництво Ірану в ООН заявило, що у разі початку бойових дій Ізраїлю проти Лівану розпочнеться «війна на знищення».

Про це повідомляють на сторінці Представництва Ірану в ООН в соцмережі X.

Іран вважає плани Ізраїлю щодо проведення наземної операції проти сил Хезболли на території Лівану «психологічною війною». У державі розглядається «повне залучення всіх фронтів опору».

«Незважаючи на те, що Іран вважає психологічною війною пропаганду сіоністського режиму про намір напасти на Ліван, якщо він розпочне повномасштабну військову агресію, почнеться знищувальна війна. Всі опції, в тому числі і повне залучення всіх фронтів опору, є на столі», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, розвідка США прогнозує початок війни між Ізраїлем та Хезболлою найближчими тижнями. Сутичка спалахне, якщо Єрусалим і ХАМАС не досягнуть угоди про припинення вогню в Газі.

Раніше армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявляла про ліквідацію ударом з повітря в районі Гази польового командира пропалестинського угрупування «Ісламський джихад» Фаді Аль-Вадія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: