У Повітряних силах розповіли, якою ракетою росіяни вчора вдарили по Києву

Читать на русском
Росіяни завдали удару по Києву крилатими ракетами Іскандер-К, силам ППО вдалося їх збити, впали уламки.
Фото: detector.media

Увечері 30 червня росіяни застосували для атаки на Київ крилаті ракети «Іскандер-К», з яких дві вдалося збити. Уламки ракет спричинили пошкодження інфраструктури.

Про це в ефірі телемарафону розповів представник Повітряних сил Ілля Євлаш.

Падіння уламків у Києві: кількість постраждалих стрімко зрослаУламки ракети пошкодили багатоповерхівку в Оболонському районі. Наразі до медиків звернулися пʼятеро потерпілих.

«Противник завдав балістичного удару по Дніпру, своїми 3 ракетами «Іскандер-М», крім того, ворог бив і по Кропивницькому балістикою. Вчора ввечері росіяни застосували по Києву свої крилаті ракети «Іскандер-К», вдалося збити 2 ракети, на жаль внаслідок падіння уламків було пошкоджено інфраструктуру», – сказав Євлаш.

Він додав, що істотних тактичних змін вчорашня ракетна атака рф не зазнала. Здебільшого противник атакує вночі, але цього разу рф атакувала ввечері в неділю, коли багато людей були на вулиці, додав Євлаш.

Нагадаємо, ввечері неділі, 30 червня, в Оболонському районі столиці на житловий будинок впали уламки ракети та почалася пожежа. Мер Києва Віталій Кличко повідомляв про шістьох постраждалих.

Вночі росіяни атакували Дніпро.

Також учора рф вдарила по Харкову авіабомбою. Одна людина загинула, 10 постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: