Росіяни перемістили у Вовчанськ нові штурмові групи

Читать на русском
Окупанти перемістили до Вовчанська три штурмові групи зі складу 138 окремої мотострілецької бригади.
Генштаб ЗСУ

На Харківському напрямку з метою поповнення втрат армія рф змушена заводити резерви, здійснювати переміщення військ з інших напрямків.

Про це повідомив представник відділу комунікацій оперативно-тактичного угруповання військ Харків полковник Віталій Саранцев.

Військові показали, як виглядає Вовчанськ після місяця жорстоких боївУ Вовчанську багатоповерхові будинки перетворилися на порожні руїни, у місті практично не залишилося цілих споруд.

«Наприклад, нещодавно він перемістив до Вовчанська три штурмові групи зі складу 138 окремої мотострілецької бригади 6-ї загальновійськової армії збройних сил Росії. А в районі населеного пункту Глибоке здійснив перегрупування штурмових груп та провів евакуацію санітарних втрат», – сказав він.

За його словами, російські окупанти регулярно намагаються штурмувати позиції українських військових у Вовчанську.

«Ситуація там дуже мінлива. І вона ускладнюється тим, що бойові дії провадяться в умовах міської забудови», – пояснив Саранцев.

Саранцев додав, що втрати ворога за минулу добу склали понад 160 людей. У середньому противник втрачає цьому напрямі орієнтовно 100-120 людей щодобово.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що сили оборони витісняють окупантів з Вовчанська. Також у ЗСУ розповідали, що у Вовчанську росіян заблокували на агрегатному заводі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: