У Вовчанську росіян заблокували на агрегатному заводі – ЗСУ

Читать на русском
На агрегатному заводі у Вовчанську на Харківщині залишаються російські війська, ЗСУ вдалося їх заблокувати.
скріншот з відео

Російські окупанти залишаються заблокованими на агрегатному заводі у Вовчанську Харківської області. Росіяни намагаються пробитися туди.

Про це повідомив речник Оперативно-тактичного угруповання військ «Харків» Юрій Повха в ефірі «Радіо Свобода».

Ворог виводить деякі підрозділи, які наступали на Вовчанськ – ЗСУРосійська федерація виводить деякі підрозділи з-під Вовчанська через втрату їхньої боєздатності. Такі ж дії фіксують поблизу Липців та Тихого.

За його словами, на агрегатному заводі у Вовчанську залишаються російські війська, ЗСУ вдалося їх заблокувати. При цьому речник не назвав кількість російських військ, які залишаються на заводі.

«Цей анклав залишається заблокованим Силами оборони України... Вони (інші російські сили, - ред.) намагаються туди пробитися, один із напрямків у Вовчанську - це якраз у напрямку заводу. Вони здійснюють атаки, але наші Сили оборони їх відбивають», – сказав Повх.

Він також розповів, що від початку доби росіяни розпочали дві атаки в районі Вовчанська, але ЗСУ протистоять ворогові.

Зазначимо, у Харківській ОВА раніше повідомляли, що на одному з промислових підприємств у місті заблоковано кілька десятків окупантів.

Нагадаємо, росіяни так і не змогли захопити Вовчанськ після того, як розпочали новий наступ на Харківщині. Війська рф загрузли у Вовчанську. Саме місто після більше як місяця потужних боїв майже перетворилося на руїни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: