Стало відомо, як діятимуть графіки відключень світла 3 липня

Читать на русском
У середу, 3 липня, обленерго застосовуватимуть графіки відключень світла протягом доби як для побутових, так і для промислових споживачів.
Фото: Getty Images

У середу, 3 липня, обленерго застосовуватимуть графіки відключень електроенергії протягом усієї доби як для побутових, так і для промислових споживачів.

Про це повідомила пресслужба Укренерго у Telegram.

Масовані удари по українській енергетиці: яку допомогу обіцяли союзникиПісля початку нової хвилі ударів рф по енергосистемі допомогу Україні для відновлення обіцяли США, Німеччина, Британія, Швеція та інші країни.

Там зазначили, що в період з 08:00 до 13:00 заплановано обмеження в рамках двох черг, в інший час буде задіяно три черги відключень одночасно.

«Причина – високий рівень енергоспоживання через спеку. Актуальні графіки погодинних відключень можна дізнатись на сайтах та сторінках у соцмережах обленерго», – йдеться у повідомленні.

Українців також закликали ощадливо споживати електроенергію, коли вона є.

Нагадаємо, цього тижня Україну накриє сильна спека. Дощі прогнозують лише на заході країни та частково у центрі. У Міненерго очікують, що незабаром погода зміниться і ситуація з електрикою покращає.

Раніше в Укренерго назвали чотири фактори, які зараз впливають на тривалість відключень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: