Кількість загиблих внаслідок масованого удару рф по Україні збільшилась до 33

Читать на русском
По всій Україні кількість загиблих від російських ударів збільшилась до 33, у Києві кількість жертв досягла 22.
фото ДСНС

В Україні знову збільшилася загальна кількість постраждалих внаслідок сьогоднішньої російської атаки.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Україна скликає Радбез ООН через атаку на дитячу лікарню «Охматдит»Росіяни вдарили по дитячій лікарні Охматдит ракетою Х-101. Це було пряме влучання, а не падіння уламків через роботу ППО. Україна скликає Радбез ООН.

«Кількість загиблих внаслідок масованого терористичного удару росії по території нашої країни збільшилась до 33. Станом на 17:30 відомо про 11 загиблих мирних мешканців у Дніпропетровській області, 22 - у місті Києві», – сказано в повідомленні.

За словами начальника Київської військової адміністрації Сергія Попко, внаслідок ракетного удару у столиці 22 загиблих, з них двоє дітей.

Також, за даними Нацполіції, внаслідок удару росії по цивільній інфраструктурі поранено 137 осіб: 72 - у Києві, 64 - у Дніпропетровській області та двоє у Київській області.

Загалом пошкоджено 97 об'єктів.

Зазначимо, мер Віталій Кличко повідомляв, що у Києві в результаті сьогоднішньої атаки росії постраждали 96 осіб, серед них – троє дітей. Також раніше було відомо про 20 загиблих у Києві.

Нагадаємо, сьогодні росіяни завдали масованого ракетного удару по містах України. Ракети летіли на Київ, Дніпро та Кривий Ріг.

У Києві під удар потрапила дитяча лікарня Охматдит, а саме токсикологічний корпус, де діти отримували діаліз. Продовжується розбір завалів, поки в самій лікарні відомо про двох загиблих.

Ми публікували реквізити для допомоги Охматдиту.

Президент заявив, що Україна екстрено скликає Радбез ООН.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: