Атака на Київ: кількість загиблих зросла, в «Охматдиті» завершили аварійно-рятувальні роботи

Читать на русском
На території Охматдиту завершили аварійно-рятувальні роботи, там двоє загиблих та 31 поранений. Загалом у Києві 29 загиблих через атаку.
Фото: МВС

На території дитячої лікарні «Охматдит» у Києві, куди вчора влучила російська ракета, завершили аварійно-рятувальні роботи.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Що відомо про дитячу лікарню «Охматдит», пошкоджену російським ракетним ударомНа інфографіці – що відомо про дитячу лікарню Охматдит, пошкоджену російським ракетним ударом.

«Внаслідок атаки рф на цій локації 2 осіб загинуло, за медичною допомогою звернулося 32 поранених. Госпіталізовано з травмами 8 дітей. Доба безперервної та самовідданої роботи. Дякую кожному, хто допомагав, рятував, підтримував. Неймовірна сила єдності українців», – написав він.

Загальна кількість жертв атаки на столицю, за словами Клименка, становить 29 осіб (зокрема четверо дітей). Ще 117 людей постраждали, з них – 10 дітей.

Раніше президент Володимир Зеленський називав загальну кількість загиблих та поранених у результаті вчорашньої атаки.

Нагадаємо, удар прийшовся по токсикологічному корпусу «Охматдиту». Прем'єр-міністр сказав, що персонал та пацієнти лікарні можуть переїхати на нову локацію.

Мер Віталій Кличко повідомив, що з «Охматдиту» до інших медичних закладів перевели вже 94 дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: