СБУ та ГУР атакували військовий аеродром, НПЗ та електропідстанцію в росії – ЗМІ

Читать на русском
Вибухи були на військовому аеродромі Ахтюбінськ в Астраханській області, на електропідстанції в Ростовській області та на нафтобазі у Волгоградській області рф.
скріншот з відео

Відразу в трьох областях рф цієї ночі лунали вибухи. Українські дрони атакували військовий аеродром, НПЗ та електропідстанцію.

Про це з посиланням на інформоване джерело повідомляє РБК-Україна.

Лише військові цілі: які об'єкти російського ОПК атакували дрониЯкі підприємства російського оборонно-промислового комплексу атакували дрони під час війни – на інфографіці.

Нічна атака – це була спільна операція СБУ та ГУР. Вибухи лунали на військовому аеродромі Ахтубінськ в Астраханській області, на електропідстанції 500 у Ростовській області та на нафтобазі в Калачі-на-Дону у Волгоградській області.

Так, під час атаки безпілотників на військовий аеродром російські Телеграм-канали писали про так звану роботу ЗРК «Панцир» та серію сильних вибухів. Згодом цю інформацію видалили.

За словами співрозмовника, це свідчить про успішну атаку, адже зазвичай російська влада зачищає інфопростір при поразці важливих військових об'єктів.

«СБУ разом із ГУР та іншими Силами оборони продовжить забезпечувати спекотні літні ночі на російських військових об'єктах, які працюють на війну проти України. Ворог поплатиться за всі свої нелюдські злочини», – додав співрозмовник.

Нагадаємо, вранці 9 липня у російському місті Калач-на-Дону Волгоградській області через атаку безпілотників сталася пожежа на нафтовій базі. Також місцева влада заявила про 4 жертви та 20 поранених внаслідок атаки на Бєлгородську область рф.

У Міноборони рф вранці відзвітували, що п'ять регіонів зазнали атаки, а ППО нібито «збила 38 дронів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: