У ЗСУ спростували заяви росіян про окупацію Яснобродівки на Донеччині

Читать на русском
Інформація росіян про нібито окупацію села Яснобродівка на Донеччині не відповідає дійсності.
Генштаб ЗСУ

Село Яснобродівка у Покровському районі Донецької області знаходиться під контролем Сил оборони України. Воно не перейшло під контроль армії рф.

Про це заявив речник оперативно-стратегічного угрупування військ «Хортиця» Назар Волошин у коментарі Інтерфакс-Україна.

Мар'їнку «брали» 6 разів, Піски – 4: про захоплення яких населених пунктів окупанти повідомляли по кілька разівОкупанти щонайменше шість разів заявляли про захоплення Мар'їнки та Опитного, п'ять разів – Бахмута. Більше про фейкові перемоги рф – на інфографіці.

«Вчора у своєму зведенні Міністерство оборони країни-вбивці повідомило, що російська окупаційна армія взяла під свій контроль населений пункт Яснобродівка Покровського району Донецької області і таким чином покращила своє тактичне положення. В оперативно-стратегічному угрупуванні військ Хортиця зазначають, що це чергова брехня від російських пропагандистів», – сказав речник.

Він наголосив, що оприлюднена рф інформація не відповідає дійсності, і Яснобродівка – під контролем Сил оборони України. ЗСУ контролюють обстановку в тому напрямку та поблизу зазначеного селища.

«Слід зазначити і наголосити, що станом на ранок жодних територіальних успіхів ворог не мав, російської ворожої армії в цьому населеному пункті немає», – заявив Волошин.

Нагадаємо, раніше у ЗСУ спростували повну окупацію Новоолександрівки на Покровському напрямку, а також захоплення окупантами села Іванівське біля Годинного Яру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: