Глава Пентагону вдруге поговорив з міністром оборони рф

Читать на русском
Глава Пентагону Ллойд Остін вдруге поговорив з очільником Міноборони рф Андрієм Білоусовим. Відомо, що розмова відбулась з ініціативи російської сторони.
Фото: topwar.ru

В п'ятницю, 12 липня, очільник Пентагону Ллойд Остін вдруге провів телефонну розмову з міністром оборони рф Андрієм Білоусовим.

Про це під час брифінгу повідомила речниця Пентагону Сабріна Сінгх.

Відомо, що розмова Остіна та Бєлоусова відбулася за підсумками саміту НАТО, який пройшов у Вашингтоні 9-11 липня.

Міністр Остін підкреслив необхідність підтримування каналів комунікації на тлі війни росії проти України, що триває. При цьому Сінгх уточнила, що дзвінок ініціювала російська сторона.

Про розмову Бєлоусова та Остіна також заявили у Міноборони рф.

«З ініціативи російської сторони відбулася телефонна розмова міністра оборони рф Андрія Білоусова та міністра оборони США Ллойда Остіна. Обговорювалося питання запобігання загрозам безпеці та зниження ризику можливої ​​ескалації», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вперше переговори глави Пентагону Ллойда Остіна з новим міністром оборони країни-агресора Андрієм Білоусовим відбулися у вівторок, 25 червня. Тоді розмова відбулася з ініціативи американської сторони. Остін обговорив з Білоусовим війну росії проти України.

14 травня, російський диктатор володимир путін підписав указ про призначення на посаду очільника міністерства оборони країни-агресора Андрія Білоусова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: