Сирський додав нову дисципліну у курс підготовки для військових

Читать на русском
Військовослужбовці Збройних Сил у процесі підготовки вивчатимуть міжнародне гуманітарне право.
t.me/osirskiy

Військові Збройних сил України вивчатимуть норми міжнародного гуманітарного права.

Про це повідомила пресслужба Генерального штабу ЗСУ у п'ятницю, 12 липня.

Сирський розповів, що допоможе знизити втрати ЗСУ на полі боюЯкісна підготовка, ефективна медична допомога та технологічна перевага допомагають мінімізувати втрати, заявив Сирський.

Повідомляється, що головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський ухвалив рішення про впровадження в курс підготовки для військовослужбовців обов'язкового блоку щодо вивчення норм міжнародного гуманітарного права (права збройних конфліктів).

У Генштабі зазначили, що це рішення є частиною комплексного підходу до забезпечення високого рівня правової культури та підготовки військовослужбовців, оскільки керівництво ЗСУ приділяє особливу увагу дотриманню норм міжнародного гуманітарного права у всіх аспектах військової діяльності.

«Реалізація зазначеного рішення сприятиме підвищенню рівня правової культури серед військовослужбовців та спрямована на забезпечення їхньої готовності діяти відповідно до міжнародних стандартів», – зазначили у штабі.

Нагадаємо, раніше Сирський розповів, як відбувається реформа системи управління. Також він повідомляв, що допоможе знизити втрати ЗСУ на полі бою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: