Зеленський прокоментував замах на Трампа під час його передвиборчого мітингу

Читать на русском
При цьому, Зеленський висловив радість через те, що Дональд Трамп уже в безпеці та побажав йому швидкого одужання.
Фото: CNN

Президент України Володимир Зеленський відреагував на замах на екс-президента США Дональда Трампа під час його передвиборчого мітингу, заявивши, що «насильству немає виправдань».

Про це йдеться у повідомленні українсього лідера на сторінці у Twitter.

Випадки вбивства лідерів держав та політичних рухівПрем'єр Словаччини Роберт Фіцо пережив замах. На інфографіці – випадки вбивств лідерів держав та рухів.

«З жахом дізнався про стрілянину по колишньому президенту США Дональду Трампу під час його передвиборчого мітингу в Пенсильванії. Такому насильству немає виправдань та не повинно бути місця будь-де у світі. Насильство ніколи не має перемагати», - написав президент.

При цьому, Зеленський висловив радість через те, що Дональд Трамп уже в безпеці та побажав йому швидкого одужання.

«Також висловлюю співчуття близьким жертви цього нападу - учасника мітингу. Бажаю сили всім, хто шокований цією подією. Бажаю Америці вийти з цього сильнішою», - зазначив він.

Нагадаємо, 13 липня під час виступу кандидата в президенти США Дональда Трампа у Пенсильванії пролунали постріли. Повідомляється, що після низки пострілів Трамп упав на землю, коли виголошував промову.

Головний опонент Трампа у президентській гонці Джо Байден також прокоментував інцидент та заявив, що в Америці немає місця такому насильству.

Сам Трамп заявив, що поранений у верхню частину правого вуха і втратив багато крові.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: