У Тернопільській області перекинувся автобус із 40 паломниками, є постраждалі

Читать на русском
За попередніми даними, водій автобуса не впорався з керуванням та зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся.
Нацполіція

На Тернопільщині сьогодні вранці, 14 липня, потрапив у ДТП автобус із 40 паломниками. Внаслідок аварії є постраждалі.

Про це поліція Тернопільської області повідомляє на сторніці у Фейсбуці.

Згідно з інформацією правоохоронців, повідомлення про ДТП надійшло близько 8 години.

«Аварія сталася на автодорозі поблизу села Раковець Золотниківської громади Тернопільського району. За попередніми даними, водій автобуса не впорався з керуванням та зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся», - поінформували в поліції.

У автобусі перебувала 41 особа, які їхали на Всеукраїнську прощу у Зарваницю. Наразі до лікарні з травмами доправили двох пасажирів. Кількість потерпілих осіб встановлюється.

Воднночас, як повідомляє видання Суспільне, до медиків за допомогою звернулися 19 людей, з них п’ятьох – госпіталізували.

«Станом на 11:25 до нас за допомогою звернулися 19 людей. З них 5 ми госпіталізували, решта ж може проходити лікування за місцем проживання. У більшості травмованих — переломи, зокрема ребер, кінцівок. Стан середньої важкості», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед пасажирів була й дитина, це дівчинка 2011 року народження, яку медики перенаправили до Тернополя.

Нагадаємо, у Запорізькій області водій авто насмерть збив військового, який йшов узбіччям дороги. Невідомий втік з місця ДТП, залишивши військовослужбовця помирати на місці.

Також напередодні у Молдові рейсовий автобус, який прямував із Кишинева до Києва, потрапив у смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: