Кортеж Орбана потрапив у ДТП в Німеччині, є загиблий

Читать на русском
У Німеччині потрапив у аварію кортеж прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. Загинув німецький поліцейський, ще один офіцер постраждав.
фото: fakty.com.ua

Кортеж угорського прем’єр-міністра Віктора Орбана, який супроводжував його під час візиту до Німеччини, потрапив в аварію. В результаті ДТП загинув 61-річний німецький поліцейський.

Про це повідомляє німецьке видання Bild.

Аварія сталась у понеділок, 24 червня, близько 11:15 у місті Штутгарт.

Як зазначається, жінка 69 років виїхала на BMW за шлагбаум і врізалася в мотоцикл 61-річного офіцера поліції, який супроводжував автомобіль Орбана.

Від сили удару BMW поліцейського відкинуло на службовий мотоцикл іншого, 27-річного офіцера із супроводу прем’єра Угорщини. Вони обоє із серйозними травмами були госпіталізовані.

Однак невдовзі 61-річний поліцейський помер у лікарні.

У Bild зазначили, що Віктор Орбан перебував у Німеччині на чемпіонаті Європи з футболу, напередодні ввечері він спостерігав за перемогою угорської збірної над Шотландією в попередньому турі чемпіонату Європи.

Нагадаємо, Угорщина головуватиме в ЄС з липня по грудень 2024 року. Нещодавно прем'єр Угорщини Віктор Орбан заявив, що має намір створити проросійську коаліцію у новому складі Європарламенту.

А нещодавно Орбан заявив, що НАТО планує «військову місію» в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: