У Міноборони повідомили, скільки українців оновили дані через Резерв+

Читать на русском
Станом на ранок вівторка свої дані через застосунок Резерв+ оновили майже 3,2 мільйона громадян.
фото РБК-Україна

На ранок 16 липня свої дані через застосунок Резерв+ оновили майже 3,2 млн громадян. Останніми днями навантаження на реєстри зросло.

Про це розповіла заступник міністра оборони Катерина Черногоренко у ефірі телемарафону.

Ухилення від мобілізації та порушення правил військового обліку: як штрафуватимутьНа інфографіці – які штрафи загрожують за порушення правил призову, а також за порушення правил мобілізації.

«На ранок 16 липня свої дані через додаток Резерв+ оновили майже 3,2 млн. наших громадян і також майже 3 млн. сформували електронний військово-обліковий документ», – повідомила вона.

Черногоренко нагадала, що онлайн-оновлення даних – це можливість завантажити свій електронно-військовий документ через Резерв+ та можливість надавати всім службам, які мають перевіряти цей документ у зручному форматі шляхом сканування QR-коду (блокпости, пункти прикордонної служби).

Вона розповіла, що за останні дні навантаження на реєстри зросло, зараз воно втричі більше.

Нагадаємо, 16 липня спливає двомісячний термін, протягом якого військовозобов'язані громадяни України мали оновити свої військово-облікові дані. У Міноборони нагадували, що військовозобов'язаним можуть загрожувати штрафи, якщо дані не будуть оновлені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: