Укрпошта випустить марки на честь Олімпійської команди України

Читать на русском
Укрпошта анонсувала випуск марок на честь Олімпійської команди України. Блок складатиметься із шести марок.
фото Укрпошта

Укрпошта випустить блок марок, присвячений українським спортсменам, які цього року представлятимуть нашу країну на літніх Олімпійських іграх у Парижі.

Про це повідомила пресслужба Укрпошти.

Олімпіада-2024 у Парижі: що відомо про літні змаганняЛітні Олімпійські ігри розпочнуться 26 липня у Парижі. На інфографіці – головні факти про змагання та участь у них України, росії та Білорусі.

Блок під назвою «Олімпійська команда України 2024» складатиметься з шести марок: «Дзюдо», «Важка атлетика», «Фехтування», «Веслування на байдарках і каное», «Теніс» та «Кульова стрільба».

Тираж випуску – 100 тисяч екземплярів, з них шість тисяч – неперфорованих із наддруком для власників філабонементів «Ексклюзив».

Блок марок вже доступний до замовлення. З 19 липня його можна буде придбати онлайн, у відділеннях Укрпошти та філателістичних магазинах. Ціна – 150 гривень.

Нагадаємо, вже затверджено склад делегації на Олімпіаду-2024. Повідомлялося, в яких видах спорту змагатимуться українці та скільки українських спортсменів поїдуть на Олімпіаду до Парижа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: