На одеському Привозі сталася стрілянина

Читать на русском
Біля одеського ринку Привоз сьогодні стався конфлікт зі стріляниною. Інцидент трапився після того, як патрульні зупинили BMW, у водія якого виявили ознаки наркотичного сп'яніння.
Фото: поліція

Біля ринку Привоз в Одесі сьогодні вранці, 19 липня, сталася стрілянина. Ніхто не постраждав, деяких учасників конфлікту затримано.

Подробиці розповіли у Національній поліції.

Патрульні зупинили біля ринку автомобіль BMW, у водія якого виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Чоловік, як пише поліція, поводився агресивно, нецензурно висловлювався, чинив опір і відмовлявся пройти перевірку.

«Біля службового авто зібрався натовп людей, які намагались допомогти чоловіку втекти. Одна з жінок вирвала у поліцейського вогнепальну зброю і розірвала формений одяг. Патрульний застосував відносно порушниці спецзасіб - балончик з газом дратівливої дії, повернув пістолет та використав його для виклику допоміжних сил», – розповіли в поліції.

Під час конфлікту водій намагався втекти. У відділенні поліції доставили кількох людей.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею насильство стосовно працівника правоохоронного органу. Жінку, яка відібрала у патрульного зброю та розірвала формений одяг, затримано. Їй готують підозру.

Щодо водія, який порушив ПДР, складено адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також триває службова перевірка для оцінки дій патрульних поліцейських.

Нагадаємо, у квітні у Чернівецькій області група цивільних напала на військовослужбовця ТЦК. Для самозахисту він використав зброю.

В Одесі минулого року сталася перестрілка, внаслідок якої двоє людей загинули, ще одну поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: