Росіяни вдарили дронами по Херсонщині, поранено цивільних

Читать на русском
Російські військові знову атакували жителів Антонівки з безпілотника. Дві жінки, 56 та 74 років, звернулись до лікарні по допомогу.
Getty Images

У суботу, 20 липня, російські окупаційні війська з дрона атакували Антонівку на Херсонщині. Дві мирні жительки отримали поранення і контузії.

Про це пресслужба Херсонської ОВА повідомляє у Telegram.

«Російські військові знову атакували жителів Антонівки з безпілотника. Дві жінки, 56 та 74 років, звернулись до лікарні по допомогу. Сьогодні вдень вони дістали поранення через скидання вибухівки з дрона. В обох - мінно-вибухові травми та контузії», - йдеться у повідомленні адміністрації.

Згідно з наявною інформацією, одна з потерпілих отримала поранення обличчя, а інша - плеча.

Зазначається, що жінкам надали медичну допомогу, подальше їз лікування - амбулаторне.

Нагадаємо, сьогодні, 20 липня, окупанти FPV-дроном вдарили по селу Івашки Харківської області. Внаслідок влучання у магазин четверо людей поранені.

Також сьогодні зранку російські окупаційні війська здійснили дві прицільні атаки дронами по бригадах швидкої допомоги на Херсонщині. Внаслідок цих обстрілів поранено трьох медичних працівників.

Окрім цього, у суботу, 20 липня російські війська вдарили по місту Барвінкове Харківської області ракетою «Іскандер». Загинули двоє людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: