Стало відомо, скількох цивільних поранили окупанти за добу на Харківщині та Донеччині

Читать на русском
Протягом доби у Донецькій та Харківській області поранені 15 цивільних внаслідок російських атак.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Протягом минулої доби, 20 липня, у Донецькій та Харківській області було поранено 15 цивільних внаслідок російських атак.

Про це пресслужби Донецької та Харківської ОВА повідомляють у Telegram.

За 20 липня росіяни поранили 8 жителів Донеччини – по двоє у Часовому Яру та Торецьку, й по одному в Лимані, Ямполі, Сіверську та Селидовому.

При цьому, голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін підкреслив, що загальна кількість жертв російських загарбників на Донеччині (2099 загиблих і 5464 поранені людини) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Тим часом на Харківщині о 07:05 в неділю країна-агресор атакувала село Довжик. Внаслідок обстрілу FPV-дроном горів автомобіль.

Раніше, о 04:30, атакували з С-300 смт Білий Колодязь. Постраждав 69-річний чоловік та гостра реакція на стрес у чоловіка 54 років.

В суботу в селі Івашки внаслідок влучання російського FPV-дрона у магазин постраждали два чоловіки 48 та 33 років, дві жінки 62 та 44 років. Інший дрон влучив у приватний будинок, постраждала жінка 57 років.

Нагадаємо, у суботу, 20 липня, російські окупаційні війська з дрона атакували Антонівку на Херсонщині. Дві мирні жительки отримали поранення і контузії.

А в неділю зранку, 21 липня, ворог завдав ракетно-авіаційний удар по об'єктах критичної інфраструктури Шосткинського району Сумської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: