Укренерго оприлюднило графіки відключень світла на 23 липня

Читать на русском
У вівторок з 14 години та до 24 годині будуть застосовувати три черги відключень. В інші години доби діятимуть дві черги.
Фото: freepik.com

У вівторок по всій країні знову протягом доби діятимуть графіки вимкнення електроенергії. У піковий годинник без світла буде половина споживачів.

Про це повідомило Укренерго у понеділок, 22 липня.

«З 14:00 до 24:00 обленерго будуть застосовувати три черги відключень. В інші години доби діятимуть дві черги відключень», – йдеться у повідомленні.

Застосування обмежень у три черги означає, що для половини споживачів у кожному регіоні діють графіки погодинних відключень. Чотири черги – обмеження до 70% споживачів у кожній області.

Коли обленерго застосовують одну чергу графіків відключень – це 4 години обмежень на добу, дві черги – 8 годин обмежень, три черги – 12 годин обмежень, чотири черги – понад 12 годин обмежень.

Нагадаємо, в Міненерго повідомили, що ситуація з електроенергією в Україні останнім часом покращилася. Причиною стали погодні умови, оскільки аномальна спека спала.

Тим часом українським мобільним операторам та інтернет-провайдерам посилили вимоги до роботи під час відключень електроенергії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: