Колишнього чиновника кримського управління МВС підозрюють у держзраді

Читать на русском
Після окупації півострова підозрюваний порушив присягу на вірність народу України та перейшов на службу до ворога.
Колаж 24 каналу

Підозру отримав колишній перший заступник начальника Головного управління (ГУ) – начальник слідчого управління ГУ МВС України в АР Крим, який співпрацює з окупантами.

Про це повідомила пресслужба прокуратури АР Крим та Севастополя.

Кого з колишніх та чинних українських чиновників запідозрили у держзраді після початку великої війниХтось із колишніх і чинних нардепів, міністрів, мерів та інших чиновників отримав підозру в держзраді під час повномасштабної війни – на інфографіці.

«Встановлено, що після окупації півострова підозрюваний зрадив присязі на вірність народу України та перейшов на службу до ворога, обійнявши посаду «заступника міністра внутрішніх справ по Республіці Крим – начальника слідчого управління»», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, своїми діями та рішеннями підозрюваний сприяв створенню та функціонуванню окупаційних органів на півострові, а також надавав допомогу представникам іноземної держави у проведенні підривної діяльності проти України.

Повідомляється, що колаборанту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, ЄС продовжив санкції проти Кремля за анексію Криму. Також повідомлялося, кого з колишніх та нинішніх українських чиновників запідозрили у держзраді після початку великої війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: