1:2 або 1:3: Сирський розповів про перевагу росіян у техніці

Читать на русском
Російська армія наростила кількість танків, артилерійських систем, бронетранспортерів. За словами Сирського, співвідношення техніки становить один до двох або один до трьох на їхню користь.
The Guardian

Російські війська мають значну перевагу перед Україною в силах та засобах. У техніці співвідношення становить 1:2 або 1:3 на їхню користь.

Про це в інтерв'ю Guardian розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Війна переходить у нову стадію – СирськийГоловнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що бойові дії в рамках війни росії проти України переходять у нову стадію.

В інтерв'ю він зазначив, що через два з половиною роки повномасштабної війни російська армія все ще набагато краще забезпечена ресурсами: у них більше танків, бойових машин піхоти, солдатів.

За словами Сирського, їх початкові 100-тисячні сили вторгнення зросли до 520 тисяч, а до кінця 2024 року їхня чисельність може зрости до 690 тисяч.

«Коли справа доходить до техніки, співвідношення 1:2 чи 1:3 на їхню користь. З 2022 року кількість російських танків подвоїлася — з 1700 до 3500. Артилерійських систем побільшало втричі, а бронетранспортерів — з 4500 до 8900. У противника значна перевага в силах і засобах. Тому для нас питання постачання, питання якості справді стоїть на першому місці», – сказав головнокомандувач.

Нагадаємо, раніше Сирський заявив, що росіяни нарощують інтенсивність бойових дій, оскільки розуміють, що час грає проти них.

Нещодавно секретар РНБО Олександр Литвиненко висловив думку, що путін може наказати застосувати тактичну ядерну зброю, якщо російська армія буде розбита в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: