У рф є серйозні проблеми з набором нових контрактників – ГУР

Читать на русском
Російські військові не можуть компенсувати втрати, і спостерігаються серйозні проблеми з набором нових контрактників.
фото РБК-Україна

Окупанти зараз мають серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників, які мають йти на війну в Україну.

Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Головнокомандувач про втрати рф: утричі більші, ніж в УкраїниГоловнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що втрати росії на фронті втричі перевищують українські, а на деяких напрямках навіть більше.

Таким чином він прокоментував заяву командувача Національної гвардії Олександра Півненка про те, що за місяць-півтора росіяни не зможуть вести активних штурмових дій і будуть змушені стати в оборону.

«Подібні оцінки робляться, зокрема, на підставі великих втрат у живій силі та техніці – у силах та засобах супротивника... Вони можуть поповнювати ці втрати, але спостерігаються серйозні проблеми з набором нових контрактників», – пояснив Юсов.

За його словами, росії доводиться вигадувати нові стимули на різних рівнях для того, щоб залучати «гарматне м'ясо». А якщо є проблеми із планом набору живої сили, то це вплине на ситуацію на фронті.

Нагадаємо, командувач Нацгвардії прогнозує, що росія через місяць-півтора стане в оборону. Тим часом загальні втрати російської армії зросли до 572,3 тисячі осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: