Окупаційні війська вдарили по Херсонщині, поранено цивільного

Читать на русском

Російські окупаційні війська у суботу, 27 липня, вдарили по Білозерській громаді на Херсонщині. Внаслідок атаки був поранений цивільний.

Про це пресслужба Херсонської ОВА повідомляє у Telegram.

«У Білозерській громаді знову гучно. Через російський обстріл постраждав чоловік, 67 років», - йдеться у повідомленні.

Як зазначає аміністрація, постраждалого доправили в лікарню із вибуховою травмою та пораненням грудної клітки. Його стан оцінюється як тяжкий. Йому надається необхідна допомога.

При цьому, у Бериславському районі на міні підірвався місцевий мешканець.

Трагедія сталась біля річки у селищі Бобровий кут. Через детонацію вибухонебезпечного предмета дістав поранення 42-річний місцевий житель.

«В нього - травматична ампутація стопи, уламкове поранення рук та вибухова травма. Потерпілого доставили до лікарні. Його стан лікарі оцінюють як важкий», - повідомляє ОВА.

Нагадаємо, російські війська у суботу, 27 липня, атакували місто Глухів Сумської області. Ворог під час обстрілу вбив дитину у Глухові на Сумщині. Кількість постраждалих збільшилася до 13 людей.

Крім цього, російські війська в ніч на суботу, 27 липня, атакували дронами Полтавську область. Ворог пошкодив промисловий об'єкт.

А також атакували об'єкти системи передачі електроенергії у Чернігівській та Дніпропетровській областях. На Донеччині обстріляли шахту, внаслідок чого під землею опинилися 86 шахтарів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: