Безпековий кабінет Ізраїлю дозволив уряду відповісти на удар «Хезболли»

Читать на русском
Безпековий кабінет Ізраїлю уповноважив уряд премʼєр-міністра Біньяміна Нетаньягу ухвалити відповідь на ракетний удар ліванського угруповання Хезболла по Голанських висотах.
Getty Image

Безпековий кабінет Ізраїлю уповноважив уряд премʼєр-міністра Біньяміна Нетаньягу ухвалити відповідь на ракетний удар ліванського угруповання «Хезболла» по Голанських висотах.

Про це повідомили в канцелярії ізраїльського прем’єра.

Відтепер Нетаньягу та міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант мають ухвалити рішення щодо відповіді на дії терористичної організації «Хезболла».

«Засідання Кабінету безпеки завершилося. Члени Кабінету доручили премʼєр-міністру та міністру оборони ухвалити рішення щодо способу й термінів реагування на терористичну організацію «Хезболла», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 27 липня в районі міста Мадждал-Шамса у результаті найбільш смертоносної атаки «Хезболли» було вбито 12 людей, це були переважно діти й підлітки, ще близько 40 осіб зазналио поранень.

Після цього міністр закордонних справ Ізраїлю Ісраель Кац заявляв, що Ізраїль наближається до того моменту, коли зіткнеться з тотальною війною проти «Хезболли» та Лівану».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: