В Ізраїлі заявили про удар «Хезболли» по стадіону, є жертви

Читать на русском
Серед загиблих є діти та підлітки віком від 10 до 20 років, ще понад 34 людини отримали поранення різного ступеня тяжкості та були доставлені до лікарень.
Ілюстративнефото: unn.ua

Сьогодні ввечері, 27 липня, в районі міста Мадждал-Шамса у результаті найбільш смертоносної атаки «Хезболли» було вбито десять осіб.

Про це повідомляють видання Times of Israel та The Jerusalem Post.

Як зазначають ЗМІ, серед загиблих є діти та підлітки віком від 10 до 20 років, ще понад 34 людини отримали поранення різного ступеня тяжкості та були доставлені до лікарень.

Згідно з оцінкою ситуації Армії оборони Ізраїлю та даними розвідки ЦАХАЛ, запуск ракети в бік Мадждал-Шамса здійснила «Хезболла».

В Міністерстві закордонних справ Ізраїлю заявили, що «безсумнівно, Хезболла перетнула всі червоні лінії».

«Ми прибули на футбольне поле та побачили руйнування та предмети, що горіли. Жертви лежали на траві... Ми негайно почали сортувати поранених. Постраждалих доставили в місцеві клініки, і наші бригади також були направлені в ці клініки. Під час інциденту були додаткові оповіщення, і медична допомога постраждалим ще триває», - заявив старший медик MDA, прибувши на місце події.

Нагадаємо, сьогодні, 27 липня, авіація Ізраїлю вразила осередок терористів на території школи у місті Дейр-ель-Балах у центрі Сектора Гази. Внаслідок авіаудару загинули щонайменше 30 людей, ще 100 осіб зазнали поранень.

Також армія Ізраїлю в середу, 3 липня, завдала удару по південних районах Лівану та ліквідувала одного з верховних командирів ісламського терористичного угруповання «Хезболла».

Як відомо, Іран погрожує «війною на знищення» у разі атаки Ізраїлю на Ліван.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: