Ізраїль завдав авіаудару по столиці Лівану, ціллю був командир «Хезболли»

Читать на русском
Армія оборони Ізраїлю у вівторок, 30 липня, атакувала столицю Лівану Бейрут. Ціллю авіаудару був високопоставлений командир Хезболли.
Фото: Reuters

Армія оборони Ізраїлю у вівторок, 30 липня, атакувала столицю Лівану Бейрут. Ціллю авіаудару був високопоставлений командир угруповання «Хезболла».

Про це повідомляє Times of Israel із посиланням на заяву ЦАХАЛ.

Там зазначили, що йдеться про старшого радника лідера «Хезболли» Фуада Шукра – командира, відповідального за недавню атаку на місто Мадждал-Шамса «та інші атаки на Ізраїль».

Джерело, близьке до угруповання, повідомило, що внаслідок ізраїльського удару по південних передмістях Бейрута загинули двоє людей. При цьому доля самого Шукра поки що невідома.

Удар також прокоментував міністр оборони Ізраїлю Йов Галлант. Він заявив, що «Хезболла» «перейшла червону лінію».

Нагадаємо, ввечері 27 липня в районі міста Мадждал-Шамса в результаті атаки «Хезболли» було вбито 12 людей, це були переважно діти та підлітки, ще близько 40 осіб отримали поранення.

Після цього міністр закордонних справ Ізраїлю Ісраель Кац заявляв, що Ізраїль наближається до того моменту, коли зіткнеться з тотальною війною проти «Хезболли» та Лівану.

Кабінет безпеки Ізраїлю, у свою чергу, уповноважив уряд відповісти на недавній ракетний удар ліванського угруповання «Хезболла».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: