Прикордонники знищили ворожі танки на Харківщині – відео

Читать на русском
Українські прикордонники атакували позиції росіян на Харківському напрямку. Вдалося ліквідувати два ворожі танки та автомобіль.
Фото: ДПСУ

На Харківщині бійці Державної прикордонної служби України знищили два російські танки та автомобіль окупантів.

Про це йдеться на сайті ДПСУ.

У ДПСУ розповіли, чи фіксують додаткові сили ворога біля кордону з СумщиноюРечник ДПСУ Андрій Демченко повідомив, що розширення зони активних бойових дій у напрямку Сумської області не фіксують, однак залишається високий рівень обстрілів.

«Бійці Харківського прикордонного загону, а саме підрозділу Quick Death, на постійному полюванні. Цього разу в приціл «повітряних снайперів» потрапили два ворожих танки. Перший намагався сховатися під покровом ночі, другий же «зрозумівши», що зараз буде боляче, намагався втекти - не вийшло. Оператори FPV-дронів як завжди відпрацювали на 100% - цілі знищено», – йдеться у повідомленні.

Додають, що окрім танків, під гарячу руку прикордонників потрапив легковик російських окупантів, яким вони намагалися доїхати до своїх позицій. Оператори FPV-дронів знищили і його.

На Харківському напрямку прикордонники розбили два російських танки та легковикНа Харківському напрямку прикордонники розбили два російських танки та легковик

Нагадаємо, нещодавно у ДПСУ розповіли, чи перевіряють оновлення даних у військовозобов’язаних жінок. Пояснили, що обмеження на перетин кордону на даний момент стосуються лише чоловіків віком від 18 до 60 років.

Також 30 липня після візиту президента Володимира Зеленського на Волинь у ДПСУ повідомили, що у сусідніх з рф та Білоруссю областях збільшили кількість прикордонників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: