У ДПСУ розповіли, скільки громадян за добу завернули на кордоні через відсутність військового квитка

Читать на русском
Вчора було відмовлено у перетині кордону приблизно 250 особам, з яких майже 90 через відсутність військово-облікового документа.
Колаж 24 каналу

В Україні не спостерігається збільшення кількості відмов у перетині кордону через відсутність військового квитка. Вчора таких було менше сотні.

Про це повідомив представник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

У Міноборони розповіли, скільки українців виконали свій обов'язок щодо оновлення данихУ період з 18 травня по 16 липня майже 4,7 млн ​​військовозобов'язаних оновили свої облікові дані, як того вимагало законодавство про мобілізацію.

За його словами, вчора в цілому було відмовлено у перетині кордону десь 250 особам, з яких майже 90 через відсутність військово-облікового документа.

«У разі відсутності військово-облікового документа людина отримує відмову в перетині кордону, але якщо проаналізувати вчорашній день, то, на щастя, загальна кількість відмов значно не збільшилася», – зазначив він.

Днем раніше, 16 липня, загальна кількість відмов на кордоні через те, що люди не підпадали під умову пропуску, була на рівні 220.

Нагадаємо, у Міноборони пояснили, чи виписуватимуть автоматично штрафи за неоновлення даних у ТЦК.

Також повідомлялося, що представники ТЦК можуть перебувати у пунктах пропуску на кордоні з Україною, проте це не означає, що вони видають повістки військовозобов'язаним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: