Росіяни вигадали новий спосіб паспортизації на окупованих територіях

Читать на русском
Росіяни запровадили на тимчасово окупованих територіях обов’язкову флюорографію, яка можлива лише за умови наявності паспорта рф.
Фото: ЦНС

На тимчасово окупованих територіях росіяни вигадали новий спосіб примусово паспортизувати населення. Окупанти запровадили обов’язкову флюорографію, яка можлива лише за умови наявності паспорта рф.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Довоєнні економічні показники: як жилося Донбасу та Криму до приходу росіїДонецьк, Луганськ, Сімферополь до російської агресії – якими були бюджети міст, державні субвенції та середні зарплати.

«В регіоні запровадили виїзну флюорографія по селах, яка є обов’язковою. Проте для отримання «послуги» треба мати російський страховий поліс та паспорт рф. Таким чином окупанти фактично використовують медичні послуги для нав’язування своєї макулатури», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що лікарі з рф, які проводять об’їзд, фіксують списки тих, хто отримав послугу та хто не прийшов. Не важко припустити що з часом для тих, хто не зробив флюорографію будуть застосовані додаткові обмеження.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що для поповнення свого мобілізаційного ресурсу на війні проти України ворог вдається до неприпустимих маніпуляцій. 15 тисяч російських рублів обіцяють кожному, хто завербує і приведе у військкомат товариша, сусіда чи будь-кого.

Також ворог продовжує свою жорстку кампанію по промивання мізків українським дітям. Для цього склав список фронтової поезії, розповідей військових і нарисів про «героєв руской вєсни», які мають «зберегти пам’ять» про війну проти Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: