Протести у Венесуелі: Мадуро заявив про затримання близько 2 тисяч мітингувальників

Читать на русском
Правоохоронці затримали понад дві тисячі протестувальників, які не визнають результатів президентських виборів у Венесуелі.
Фото: Reuters

Правоохоронці затримали понад дві тисячі протестувальників, які не визнають результатів президентських виборів у Венесуелі.

Угорщина проти: у ЄС не змогли погодити заяву з критикою виборів у ВенесуеліКраїни ЄС через вето Угорщини не змогли погодити заяву із критикою президентських виборів у Венесуелі.

Про це повідомив президент країни Ніколас Мадуро, його цитує Reuters.

«На цей раз прощення не буде», — заявив Мадуро прихильникам на мітингу в Каракасі, порівнюючи нинішні протести з мітингами у 2014 та 2017 роках.

Приблизно водночас по всій країні відбулися багатотисячні протести, до яких закликала лідерка опозиції Марія Коріна Мачадо.

Вона побоювалася арешту, але, незважаючи на це, виступила на мітингу у Каракасі. Політикиня, серед іншого, заявила, що противники Мадуро ще ніколи не були такими сильними, як зараз.

Нагадаємо, влада Венесуели заявила про перемогу на виборах чинного президента Ніколаса Мадуро. При цьому опитування перед виборами та екзит-поли показували велику перевагу опозиційного кандидата.

Після оголошення результатів у кількох містах Венесуели спалахнули масові протести. Раніше було відомо про затримання майже 750 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: