Росія хоче закрити для судноплавства частину моря біля Криму – ЗМІ

Читать на русском
Мінтранс рф розробив проєкт наказу, який встановлює заборонені райони для плавання в зоні енергомосту в Криму.
фото: flot2017.com

Росіяни планують закрити для судноплавства частину моря біля тимчасово окупованого Криму. Мінтранс рф розробив проєкт наказу, що встановлює заборонені райони для плавання в зоні енергомосту в Криму.

Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

Кримський міст: будівництво та руйнування «законної військової цілі №1»Україна планує нову атаку на Кримський міст, пишуть ЗМІ. На інфографіці – основні події за час його існування.

Заборона пошириться на плавання всіх типів суден (маломірні, вітрильні, спортивні, гідроцикли, пасажирські, прогулянкові, вантажні, судна допоміжного флоту, бункерувальники, буксири).

Виняток зроблять для катерів, суден та кораблів МВС рф, військово-морського флоту та прикордонної служби ФСБ росії.

З боку Криму заборонена зона почнеться трохи нижче мису Борзівка ​​в Глазівській сільраді і протягнеться приблизно на кілометр на південь по береговій лінії та на схід по воді до морського кордону з Краснодарським краєм рф.

З боку Краснодарського краю заборонена ділянка знаходиться лише на воді. Вона перебуватиме на водній ділянці на відстані 1,6-6 кілометрів від берега навпроти північного кордону селища Ілліч та опуститься на 1,6 кілометра на південь.

Нагадаємо, нещодавно росія збільшила кількість захисних барж біля Кримського мосту. А у ВМС ЗСУ пояснили, чому знизилася важливість знищення Кримського мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: