Гарріс обрала свого кандидата у віцепрезиденти США – CNN

Читать на русском
Кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс обрала своїм напарником по кампанії губернатора штату Міннесота Тіма Волца.
Фото: Getty Images

Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс обрала своїм напарником по кампанії губернатора штату Міннесота Тіма Волца.

Про це повідомляє CNN із посиланням на чотирьох чиновників, близьких до штабу Гарріс.

Новий кандидат у президенти США від демократів: що потрібно знати про Камалу ГаррісНа інфографіці – що відомо про Камалу Гарріс, яка балотується у президенти США від Демократичної партії замість Джо Байдена.

За даними журналістів, чинна віцепрезидентка останніми днями багато спілкувалася з Волцом і, за словами членів кампанії, «почувалася комфортно» з ним.

Очікується, що сьогодні Гарріс офіційно підтвердить, що Тім Волц стане кандидатом у віцепрезиденти від демократів на майбутніх виборах.

Це має статися на мітингу у Філадельфії, куди губернатор вилетить уже найближчим часом.

Нагадаємо, 2 серпня Гарріс офіційно стала кандидаткою у президенти США від Демократичної партії. Вона забезпечила собі більшість голосів, а саме 2350.

ЗМІ також повідомляли, що віцепрезидентка США Камала Гарріс та кандидат від республіканців Дональд Трамп зрівняли шанси перемогти на президентських виборах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: