Гарріс випереджає Трампа за рейтингом у чотирьох ключових штатах – Bloomberg

Читать на русском
Рейтинги віцепрезидентки США Камали Гарріс та кандидата в президенти від республіканців Дональда Трампа в семи ключових штатах зрівнялися.
Фото: AP

Віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає кандидата від республіканців Дональда Трампа у чотирьох ключових американських штатах із семи, які, ймовірно, вирішать результат президентських виборів.

Про це йдеться в опитуванні, проведеному агенцією Bloomberg і компанією Morning Consult.

У якому віці президенти США складали присягуНа інфографіці – у якому віці складали присягу президенти США. І Джо Байден, і Дональд Трамп у разі перемоги стануть найстаршими президентами країни.

Зазначається, Гарріс має перевагу над Трампом в Аризоні (49% опитаних за віце-президента США, проти 47% за екс-президента), Вісконсіні (50% проти 47), Мічигані (53% проти 42%) та Неваді (47% проти 45%).

При цьому, обидва претенденти заручилися однаковим рівнем підтримки в штаті Джорджія (47%). Серед двох ключових штатів, що залишилися, Трамп випереджає Харріс в Пенсільванії (50% проти 46%) і Північній Кароліні (50% проти 46%).

Таким чином, 48% опитаних у цих штатах підтримують Харріс, а 47% – Трампа.

Опитування проводилося з 24 по 28 липня й охопило 4973 зареєстрованих виборців. Похибка становить 1 відсотковий пункт.

Нагадаємо, що кампанія Гарріс менш ніж за тиждень зібрала понад 200 млн доларів. У її штабі наголошують, що це рекордно велика сума.

Також повідомлялося, що рейтинг схвалення віцепрезидентки США Камали Гарріс помітно зріс після рішення президента США Джо Байдена вийти із передвиборчих перегонів.

Окрім цього, ЗМІ розкрили, коли Гарріс оголосить ім'я свого віцепрезидента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: