Трамп відповів, чи готовий провести дебати з Гарріс

Читать на русском
Колишній президент США Дональд Трамп погодився провести дебати з віце-президентом Камалою Гарріс.
Фото: NYT

Колишній президент США Дональд Трамп погодився провести дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, яка, найімовірніше, стане офіційним кандидатом від демократів на виборах.

Про це повідомляє Politico.

У якому віці президенти США складали присягуНа інфографіці – у якому віці складали присягу президенти США. І Джо Байден, і Дональд Трамп у разі перемоги стануть найстаршими президентами країни.

Політик підтвердив, що буде готовий розпочати публічну дискусію з Гарріс 10 вересня, як і було заплановано, коли кандидатом від Демпартії ще був Джо Байден.

Зазначається, що останніми днями Трамп наполягав на тому, щоб дебати пройшли не на ABC, а на ближчому до республіканців каналі Fox News. Але під час нещодавно конференції з журналістами Трамп сказав, що вестиме дебати з Гарріс, незалежно від того, чи будуть вони на ABC, і сказав, що «насправді буде готовий провести більше одних дебатів».

«Я думаю, що якщо ви є кандидатом від демократів чи республіканців, ви дійсно зобов'язані вести дебати», – сказав він.

Нагадаємо, 21 липня президент США Джо Байден повідомив про рішення зняти свою кандидатуру з майбутніх виборів. Він підтримав свою віцепрезидентку Гарріс як єдиного кандидата від Демократичної партії. Гарріс підтвердила, що вона балотуватиметься.

Раніше ми повідомляли, що віцепрезидентка США випередила республіканця Дональда Трампа на два відсоткові пункти у загальнонаціональному опитуванні після рішення Джо Байдена вийти з передвиборчих перегонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: